Despre noi

Află mai multe

despre Privé Studio

Ești în căutarea unui studio de videochat care te valorizează și sprijină? Noi suntem alegerea perfectă pentru tine!

Cine suntem?

Ești în căutarea unui studio de videochat care te valorizează și sprijină? Noi suntem alegerea perfectă pentru tine!

Cum arată studioul nostru

Te așteptăm să explorezi frumusețea și eleganța spațiului nostru de lucru.

Avantajele de a lucra alături de noi

Descoperă beneficiile extraordinare ale carierei de model la Privé Studio.

De ce să alegi PRIVE STUDIO?

Alegerea unui studio de videochat poate fi dificilă, însă noi garantăm sprijinul nostru pentru a te transforma într-un model de top. Cu ambiție și profesionalism, vei atinge toate obiectivele tale.

Confidențialitate

Colaborăm cu site-uri de videochat care oferă opțiunea de a bloca accesul din România și garantăm protecția datelor tale după semnarea contractului. Identitatea modelelor Prive Studio rămâne complet confidențială.

Program Flexibil

La Prive Studio, poți alege între două ture: ziua sau noaptea și avem opțiunea de lucru part-time. Suntem flexibili pentru ca experiența ta la studio să fie una plăcută. La Prive Studio, modelele pot personaliza programul săptămânal, adaptându-se nevoilor lor.

Venit minim garantat

În primele 3 luni, ai asigurat un venit lunar de 6.000 lei net, iar mai apoi, poți alege să treci la plata bazată pe comisioane. Această opțiune te ajută să-ți crești semnificativ venitul. Unele modele aleg să facă această schimbare încă din a doua lună.

Contract de muncă

La Prive Studio, oferim contracte pe termen nedeterminat, inclusiv toate contribuțiile asigurate. În plus, beneficii suplimentare vin odată cu training-ul gratuit inclus în angajare, oferindu-ți un start sigur și șanse maxime pentru venituri mari într-un timp scurt.

Oferim Bonusuri

În funcție de dedicația ta, oferim pachete de recompense variate. Beneficiezi de un procentaj dinamic, adaptat câștigurilor zilnice.

Trafic garantat

Te afli în locul potrivit!
Alătură-te echipei noastre și te vom conecta la un trafic online consistent. Un flux constant de utilizatori înseamnă modele fericite și îți vom oferi toate resursele pentru a ajunge la succesul dorit.